Je klanten productiever laten zijn? Ontdek het tijdens onze events!

Meetroo heeft als doel medewerkers gelukkiger te maken door ze een geweldige experience te bieden als onderdeel van de moderne werkplek.  

Onze Cloud Desktop zorgt voor laagdrempelige toegang tot kennis en informatie en helpt medewerkers Office 365 en cloud diensten optimaal te benutten.  

Als je graag de productiviteit van je klanten wilt verbeteren en zoekt naar oplossingen, plan dan een webinar in of bekijk een van onze eerdere events.  

Aankomende Events

Meetroo gaat Freemium

17 januari 2018 11:00 & 15:00u

Meetroo Entree is het ultieme dashboard voor de moderne digitale werkplek. Bied uw klanten deze ervaring nu gratis. 

Met het dashboard meetroo entree biedt u uw klanten toegang tot kennis, door het combineren van informatie uit Office 365, externe databronnen en IT hulpmiddelen. In januari lanceren wij ons Freemium business model. Dit betekent dat een beperkte versie van het Entree product is te leveren zonder gebruikerslicentie.  

Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties die deze versie gebruiken meer functionaliteiten tot hun beschikking willen krijgen. Hiermee ontstaan er diverse mogelijkheden voor het upsellen van aanvullende diensten. Enkele suggesties voor diensten met een aantrekkelijke marge worden besproken in het webinar.  

In dit webinar lichten we de details van het nieuwe pricing model toe en tonen we wat nodig is om deze gratis versie van Meetroo Entree aan te kunnen bieden. Tevens presenteren we ook kort een aantal nieuwe features die recent zijn toegevoegd aan Entree.  

Schrijf je in en laat je verrassen!

In 1 dag live met Meetroo Entree
January
17

11:00 uur

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
January
17

15:00 uur

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Event host: Maarten Visser

Chief Storyteller, Product manager


"De Meetroo producten zijn zo logisch en eenvoudig opgezet, dat gaan wij ook doorvoeren in onze dienstverlening!"

- UNO - 


"‘We bellen Meetroo en weten dat we onze klant goed helpen"

- Cloud for you -


Meld je aan voor onze nieuwsbrief (2 x per maand) en leer alles over het bouwen van smart digital workspaces en krijg inzicht in de laatste technische ontwikkelingen!


2017 | About