Efficiënter en productiever werken? Ontdek het tijdens onze events!

Bezitten jouw klanten de juiste tools om projectmatig samen te werken? Weten ze hoe ze écht documentmanagement toe moeten passen? En zijn ze ook mobiel productief? Als je graag de productiviteit van je bedrijf wilt verbeteren en zoekt naar oplossingen om prettiger samen te werken, plan dan gratis en vrijblijvend een webinar in of bekijk een van onze eerdere events en webinars on-demand

Aankomende Events

MICROSOFT IGNITE 2017

26 september, webinar vanuit Orlando, Florida  

Ook dit jaar zijn we weer bij Micosoft Ignite, een week vol (product) updates, indepth tech nieuws en het uitwisselen van ideeen.

September
24

13:00 uur

Micrsoft Ignite, van 24 tot 29 september, is een groots jaarlijks event met meer dan 700 parallel sessies en ruim 23.000 deelnemers, waarin nieuwe product ontwikkelingen, longterm visies van IT kopstukken worden gedeeld. Daarnaast kan men producten ontdekken en ervaren via presentaties, deep dives, live demos en stands op de beursvloer. 

Onze Chief Storyteller Maarten Visser zal live vanaf Micrsoft Ignite de belangrijkste updates delen. Voor Meetroo is Ignite een belangrijk event om inzicht te krijgen in de Microsoft product roadmap en wat dit betekent voor haar partners en klanten. 

Meetroo at Microsoft ignite 2016 2017
Meld je hier aan voor onze (live)updates!
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
October
31

09:00 uur

MEETROO bij INFOSECURITY DATA&CLOUDEXPO

November
1

09:00 uur

1&2 November, Jaarbeurs Utrecht

Meetroo staat op het Future Lab! Computable organiseert het Future Lab tijdens de IT vakbeurs Infosecurity en Data & Cloud Expo. In deze innovatiezone zien, voelen, beleven en ervaren beursbezoekers de nieuwste technologieën. Computable presenteert partijen die een gebruikerservaring bieden om IT-professionals te inspireren en te enthousiasmeren om met de nieuwste Technologiën aan de slag te gaan. 

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017 staat volledig in het teken van Digital Driven Transformation. De organisatie die ICT alleen gebruikt om zijn systemen in de lucht te houden, heeft anno 2017 weinig bestaansrecht. Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt digitaal leidend. Steeds meer bedrijven kiezen een digital first-strategie. Hoe stuurt u uw organisatie in de richting van een digitaal gedreven transformatie? Welke digitaal getransformeerde diensten zijn van toepassing in uw business? 

Meld u aan voor 2 inspirerende dagen vol kennisuitwisseling, netwerken met vakgenoten, circa 150 exposanten en een uitgebreid gratis seminarprogramma in samenwerking met Computable.

Als u zich via onderstaande link aanmeldt maakt u kans op een VIP-badge met extra voordelen zoals een gratis uitrijkaart, voorrang bij seminars en toegang tot de exclusieve VIP-lounge incl. drankjes, een gratis lunch en de netwerkborrel na afloop van de eerste beursdag. Schrijf je hier aan en laat je verassen!

Meetroo bij furture lab van computable op Infosecurity data & cloud expo
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Webinars


Op dit moment hebben wij geen webinar gepland staan. Hou deze pagina en LinkedIn nauwlettend in de gaten voor opkomende webinars! 


Event host: Maarten Visser

Chief Storyteller, Product manager


"De Meetroo producten zijn zo logisch en eenvoudig opgezet, dat gaan wij ook doorvoeren in onze dienstverlening!"

- UNO - 


"‘We bellen Meetroo en weten dat we onze klant goed helpen"

- Cloud for you -


Meld je aan voor onze nieuwsbrief (2 x per maand) en leer alles over het bouwen van smart digital workspaces en krijg inzicht in de laatste technische ontwikkelingen!


2017 | About