Efficiënter en productiever werken? Ontdek het tijdens onze events!

Bezitten jouw klanten de juiste tools om projectmatig samen te werken? Weten ze hoe ze écht documentmanagement toe moeten passen? En zijn ze ook mobiel productief? Als je graag de productiviteit van je bedrijf wilt verbeteren en zoekt naar oplossingen om prettiger samen te werken, plan dan gratis en vrijblijvend een webinar in of bekijk onze webinars on-demand. 

Aankomende Webinars

17 mei 11:00 uur

May
17
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

31 mei 11:00 uur

May
31
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

SharePoint Virtual Summit

Tijdens dit Webinar zal de SharePoint Virtual Summit van 16 mei besproken worden. De nieuwste updates en laatste productinnovaties zullen aan bod komen. 

Hoe worden SharePoint, OneDrive en andere Office 365 applicaties gebruikt om een veilige online werkplek te creëren? Hoe informeer je je medewerkers en klanten en hoe zet je collectieve kennis in voor je organisatie? 

Dit en meer tijdens het Webinar “SharePoint Virtual Summit” van 17 mei.

Content publishing & communicatie met Office 365 en SharePoint

De afgelopen maanden heeft Microsoft diverse nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan Office 365 die ingezet kunnen worden om content te publiceren.

We hebben al jaren Publishing sites op SharePoint (intranet/extranet/website), Blogs, Email en Yammer om te communiceren naar grote groepen medewerkers of klanten. Het afgelopen jaar zijn hier Office 365 Groups, Microsoft Teams, Skype Broadcasts, Sway, Office 365 Video en Stream bijgekomen.

Dit webinar zal gaan over de vraag hoe deze producten het best ingezet kunnen worden om via meerdere kanalen effectief te communiceren naar medewerkers en klanten.

Meer over dit onderwerp in het webinar op woensdag 31 mei en vrijdag 2 juni, om 11:00 uur.

2 juni 11:00 uur

June
2
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Event host: Maarten Visser

Chief Storyteller, Product manager


"De Meetroo producten zijn zo logisch en eenvoudig opgezet, dat gaan wij ook doorvoeren in onze dienstverlening!"

- UNO - 


"‘We bellen Meetroo en weten dat we onze klant goed helpen"

- Cloud for you -


Meld je aan voor onze nieuwsbrief (2 x per maand) en leer alles over het effectief inzetten van SharePoint Online en krijg inzicht in de laatste technische ontwikkelingen!


2016 | About