Meetroo Partner Page

Het Meetroo Partner Netwerk

Meetroo Parter Page

Het Meetroo Partner Netwerk

Meetroo Partner Netwerk

Wij zijn trots om u ons partnernetwerk te presenteren. Meetroo heeft altijd goede banden onderhouden met haar partners. We wisten een divers partnernetwerk op te bouwen van meer dan 30 partners.  

Hieronder vindt u een lijst met al onze partners die onze producten en diensten verkopen.

Meetroo's partners


Je complete IT-infrastructuur is vanaf nu een simpele zaak. Compleet geïntegreerde zakelijke IT- & Telecom-oplossingen van WilroffReitsma.


H&R is in ruim 26 jaar uitgegroeid tot een zeer succesvol full service ICT bedrijf. Het is onze ambitie om op die basis het bedrijf in de komende jaren verder uit te bouwen, zowel in kwalitatieve als kwantitatieve zin.


InSpark innoveert en transformeert organisaties. En optimaliseert werkplekken en processen. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Zodat jouw medewerkers en klanten het maximale uit technologie halen.


Breinwave ondersteunt grote en kleine klanten. Wij zijn trots op onze klanten en het werk dat zij doen. We zijn inmiddels best goed thuis in een aantal markten, zoals de zorg, het onderwijs, de retail, de handel en logistiek en de zakelijke dienstverlening.


 Wij helpen organisaties in Nederland met het verhogen van de productiviteit en tegelijkertijd het verlagen van de ICT kosten. Daarvoor maken we gebruik van cloud diensten, wij noemen dat slim online werken.


Techxx Bright Answers digitaliseert werk- en klantprocessen voor bijna 100 woningcorporaties. Snel en veilig in kunnen spelen op veranderingen in de omgeving staat daarbij centraal.


De focus van ICT Service Groep is het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring. Wij leveren klanten innovatieve ICT-oplossingen, van "op locatie" tot "Cloud computing", zonder dat uw processen complexer worden.


UNO zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt werken. Dat je al je gegevens en programma’s kunt gebruiken, met betrouwbare en betaalbare technologie. En zónder dat je er zélf veel verstand van hoeft te hebben. 


Phylax verzorgt uw optimale kantoor-automatisering. Phylax ICT adviseert, implementeert en ondersteunt u met een op uw organisatie afgestemde mix van cloud diensten, telefonieoplossingen, hardware en data verbindingen.


Het doel van @Valley: zorgen dat uw medewerkers en processen altijd kunnen vertrouwen op de performance en beschikbaarheid van uw ICT omgeving.


Al sinds 2007 verbinden wij de ambitie van MKB-ondernemers aan technologische oplossingen. Wij geloven in de kracht van ICT om mensen beter met elkaar te laten samenwerken. Ons enthousiasme voor ICT heeft ons al ver gebracht.


Wil jij ook met Meetroo Entree werken? Vraag hier uw demo aan.

Neem een kijkje

Waarom organisaties onze producten hard nodig hebben....

Medewerkers worden overrompeld met informatie

66% van de medewerkers geeft aan overrompeld te zijn. 

Organisaties moeten steeds sneller reageren

Van bedrijven wordt verwacht dat zij snel kunnen reageren 

De hoeveelheid data binnen organisaties groeit snel

90 % van alle data wereldwijd is gecreëerd in de laatste twee jaar

Het gevolg hiervan is...

Vergaderingen

Meer dan 67% van de vergaderingen wordt door bestuur als mislukking beschouwd. 

Snel informatie

Binnen 10 seconden wil een gebruiker de gewenste informatie gevonden hebben.

Tijdverspilling

28 uur per week wordt gespendeerd aan e-mails schrijven, informatie zoeken én interne samenwerking.

Weggegooid geld

10% verlies in totale personeelskosten doordat medewerkers informatie niet vinden 

Mis onze webinar niet!

Woensdag 31 mei & vrijdag 2 juni: Content publishing & communicatie met Office 365 en SharePoint 

De afgelopen maanden heeft Microsoft diverse nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan Office 365 die ingezet kunnen worden om content te publiceren. 

Dit webinar zal gaan over de vraag hoe deze producten het best ingezet kunnen worden om via meerdere kanalen effectief te communiceren naar medewerkers en klanten. 


Schrijf je hieronder gelijk in of check de event pagina voor meer informatie.


31 mei 11:00 uur

May
31
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Meetroo at

Kan je niet?

Bekijk dan onze webinars, on-demand.

Geen tijd om een webinar te volgen? Kijk direct in onze FAQ om te zien of jouw vraag hiertussen staat. 

FAQ

2 juni 11:00 uur

June
2
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds