Onze meest recente events 

Bezitten jouw klanten de juiste tools om projectmatig samen te werken? Weten ze hoe ze écht documentmanagement toe moeten passen? En zijn ze ook mobiel productief? Als je graag de productiviteit van je bedrijf wilt verbeteren en zoekt naar oplossingen om prettiger samen te werken, plan dan gratis en vrijblijvend een webinar in of bekijk onze webinars on-demand. 

MEETROO bij INFOSECURITY DATA&CLOUDEXPO

1&2 November, Jaarbeurs Utrecht  

Meetroo stond op het Future Lab! Computable organiseerde het Future Lab tijdens de IT vakbeurs Infosecurity en Data & Cloud Expo. In deze innovatiezone zien, voelen, beleven en ervaren beursbezoekers de nieuwste technologieën. 

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017 stond in het teken van Digital Driven Transformation. De organisatie die ICT alleen gebruikt om zijn systemen in de lucht te houden, heeft anno 2017 weinig bestaansrecht. Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt digitaal leidend. Steeds meer bedrijven kiezen een digital first-strategie. Hoe stuurt u uw organisatie in de richting van een digitaal gedreven transformatie? Welke digitaal getransformeerde diensten zijn van toepassing in uw business? In 2 inspirerende dagen met circa 150 exposanten en een uitgebreid gratis seminarprogramma werden deze vragen en meer beantwoord. Een bijzondere beurs met veel ruimte voor kennisuitwisseling en netwerken met vakgenoten.

Klik hier voor een korte video van Maarten vanaf INFOSECURITY. EN in dit artikel een korte samevatting van de koffiediscussie in het Computable Café waar Maarten Visser in participeerde: "Startups hebben ecosysteem en partners nodig voor groei". 

Meetroo bij furture lab van computable op Infosecurity data & cloud expoMICROSOFT IGNITE 2017

26 september, webinar vanuit Orlando, Florida  

Ook dit jaar waren we bij Micosoft Ignite, een week vol (product) updates, indepth tech nieuws en het uitwisselen van ideeen.

Micrsoft Ignite, van 24 tot 29 september, is een groots jaarlijks event met meer dan 700 parallel sessies en ruim 23.000 deelnemers, waarin nieuwe product ontwikkelingen, longterm visies van IT kopstukken worden gedeeld. Daarnaast kan men producten ontdekken en ervaren via presentaties, deep dives, live demos en stands op de beursvloer.  

Onze Chief Storyteller Maarten Visser deelde vanaf Micrsoft Ignite de belangrijkste updates in video vlogs. Voor Meetroo is Ignite een belangrijk event om inzicht te krijgen in de Microsoft product roadmap en wat dit betekent voor haar partners en klanten.  

Klik hier voor een overzicht van de Microsoft Ignite videos.

Meetroo at Microsoft ignite 2016 2017Verbeter de digitale werkplek met Meetroo Entree

6 & 8 september

Meetroo Entree is de ultieme startpagina voor de moderne digitale werkplek. Leer in dit Webinar hoe je binnen een dag een klant live kan brengen. 

Meetroo Entree is een dashboard geleverd door Cloud Service Providers dat medewerkers op een intuïtieve en laagdrempelige manier toegang biedt tot alle voor hun relevante bedrijfsinformatie en applicaties. Hiernaast helpt het CSPs diverse support en (pre)sales werkzaamheden te automatiseren.  

In dit webiar licht Maarten Visser toe hoe je binnen een dag Meetroo Entrée kunt implementeren bij klanten en dat zonder technische SharePoint kennis. Hij doorloopt de stappen die nodig zijn om het product te activeren en configureren. Daarnaast demonstreert Maarten hoe je de klant kunt ondersteunen het product en SharePoint eenvoudig te vullen met content, en wat er moet gebeuren om het in productie te nemen.  

Klik hier om het webinar nu te bekijken. 

Meetroo EntreeHet Intranet is dood, tijd voor verandering  

28 juni & 7 juli 2017 

In organisaties raken medewerkers overwelmd door een overvloed aan informatie, emails en andere feeds. Dit maakt het lastig prioriteiten te stellen en snel de juiste informatie of applicaties te vinden. Dat is niet meer van deze tijd.  

 In dit webinar licht onze chief storyteller Maarten Visser toe wat er misgaat en hoe dit opgelost kan worden met de nieuwe SharePoint Online Communication Sites, Microsoft Teams en ons nieuwste product Meetroo Entree. Meetroo Entree is een dashboard dat medewerkers op een intuïtieve en laagdrempelige manier toegang biedt tot alle bedrijfsinformatie en applicaties. Hiernaast helpt het CSPs diverse support en (pre)sales werkzaamheden te automatiseren.  

Meetroo biedt Cloud Service Providers​ kennis en oplossingen voor het bouwen van Smart Digital Workpaces.​ Wij zorgen dat CSPs sneller kunnen groeien zonder het aannemen van meer mensen.  

Bekijk het webinar nu hier on demand!

Meetroo Entree


Metroo presenteert Entree Dashboard

 18 mei presenteerde Meetroo haar nieuwe product, live vanaf The Next Web Conference. 


"We nemen je mee op een tour langs de prachtige en gebruiksvriendelijke user interface. We bespreken de visie achter het product en de mogelijkheden voor service providers om het onderdeel te maken van de Service Delivery en support strategie." 

The Next Web was wederom een fijne ervaring. In plaats van het webinar delen we hier graag een kort interview van Maarten met een van The Next Web oprichters, Boris Veldhuijzen Van Zanten.  Waar ga je Microsoft Teams voor inzetten en waarvoor niet?  

22 & 2 4 maart 2017 

Vanaf 14 Maart is Microsoft Teams uit preview (GA) en kan het ingezet worden bij klanten. 

Dit webinar gaat over de inzetbaarheid van Microsoft Teams en de vraag waar de dienst meerwaarde levert en waar niet. 

Er zijn diverse use cases waarvoor je Teams niet moet inzetten en waar een SharePoint Site de juiste oplossing is. 

Kijk het webinar hier on demandMythes van SharePoint

23 & 25 november 2016

In dit webinar bespreekt Maarten Visser, Chief Storyteller van Meetroo, de mythes die nog bestaan rond het product SharePoint. 


De mythes worden zorgvuldig weerlegd. Hierdoor kun je als partner leren hoe je op de juiste manier reageert op een klant die een van deze mythes ter sprake brengt.  

Daarnaast worden ook kort de Meetroo producten erbij gehaald om te laten zien hoe zij het tegendeel van de mythes bewijzen.

Wil je je nog meer verdiepen in SharePoint? 

Download dan hieronder de mythes over SharePoint en word een echte kenner!  

BIG Ignite Product Updates

26 tot 30 september 2016

 Wij waren bij Microsoft Ignite in Atlanta om de nieuwste onthullingen en technologische aankondigen te verkrijgen van het 'intelligente Intranet', Office 365 en SharePoint Online. 


Microsoft Ignite is een groots jaarlijks event met meer dan 700 parallel sessies en ruim 23.000 deelnemers, waarin nieuwe product ontwikkelingen en de longterm visie wordt gedeeld.

Voor Meetroo is Ignite een belangrijk event om inzicht te krijgen in de Microsoft product roadmap en wat dit betekent voor haar partners en klanten. 

Event host: Maarten Visser

Chief Storyteller, Product manager


"De Meetroo producten zijn zo logisch en eenvoudig opgezet, dat gaan wij ook doorvoeren in onze dienstverlening!"

- UNO - 


"‘We bellen Meetroo en weten dat we onze klant goed helpen"

- Cloud for you -


Meld je aan voor onze nieuwsbrief (2 x per maand) en leer alles over het bouwen van smart digital workspaces en krijg inzicht in de laatste technische ontwikkelingen!


2018 | About