Meetroo Partner Page

Het Meetroo Partner Netwerk

Meetroo Partner Netwerk

Wij zijn trots om u ons partnernetwerk te presenteren. Meetroo heeft altijd goede banden onderhouden met haar partners. We hebben een uitgebreid en divers netwerk.

Hieronder vindt u een lijst met al onze partners die onze producten en diensten verkopen.

Meetroo's partners


Je complete IT-infrastructuur is vanaf nu een simpele zaak. Compleet geïntegreerde zakelijke IT- & Telecom-oplossingen van WilroffReitsma.


H&R is in ruim 26 jaar uitgegroeid tot een zeer succesvol full service ICT bedrijf. Het is onze ambitie om op die basis het bedrijf in de komende jaren verder uit te bouwen, zowel in kwalitatieve als kwantitatieve zin.


InSpark innoveert en transformeert organisaties. En optimaliseert werkplekken en processen. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Zodat jouw medewerkers en klanten het maximale uit technologie halen.


Breinwave ondersteunt grote en kleine klanten. Wij zijn trots op onze klanten en het werk dat zij doen. We zijn inmiddels best goed thuis in een aantal markten, zoals de zorg, het onderwijs, de retail, de handel en logistiek en de zakelijke dienstverlening.


 Wij helpen organisaties in Nederland met het verhogen van de productiviteit en tegelijkertijd het verlagen van de ICT kosten. Daarvoor maken we gebruik van cloud diensten, wij noemen dat slim online werken.


Techxx Bright Answers digitaliseert werk- en klantprocessen voor bijna 100 woningcorporaties. Snel en veilig in kunnen spelen op veranderingen in de omgeving staat daarbij centraal.


De focus van ICT Service Groep is het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring. Wij leveren klanten innovatieve ICT-oplossingen, van "op locatie" tot "Cloud computing", zonder dat uw processen complexer worden.


UNO zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt werken. Dat je al je gegevens en programma’s kunt gebruiken, met betrouwbare en betaalbare technologie. En zónder dat je er zélf veel verstand van hoeft te hebben. 


Phylax verzorgt uw optimale kantoor-automatisering. Phylax ICT adviseert, implementeert en ondersteunt u met een op uw organisatie afgestemde mix van cloud diensten, telefonieoplossingen, hardware en data verbindingen.


Het doel van @Valley: zorgen dat uw medewerkers en processen altijd kunnen vertrouwen op de performance en beschikbaarheid van uw ICT omgeving.


Al sinds 2007 verbinden wij de ambitie van MKB-ondernemers aan technologische oplossingen. Wij geloven in de kracht van ICT om mensen beter met elkaar te laten samenwerken. Ons enthousiasme voor ICT heeft ons al ver gebracht.